fokko Kuiper

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van fokko Kuiper en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  fokko Kuiper heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb de elektro opleiding gedaan vond de school niet zo geweldig het zal wel aan mij hebben gelegen.

  Ik heb de elektro opleiding gedaan vond de school niet zo geweldig het zal wel aan mij hebben gelegen. Maar met mijn lotgenoten(leerlingen) een fijne tijd gehad. Kan mij nog goed herinneren als je van Brink elektro (Jochum kilowatt) straf kreeg kon je zijn karbitlantaarn poetsen. Nou die heb ik wat gepoetst. En de wiskunde leraar v Driel met zijn paralellogram, er zijn nog een heleboel herinneringen. Klas genoten die ik mij nog goed herinner zijn Erik Muggen, Wim Neef, Harrie Kuiper, Dries Sterken, er zijn er nog wel een paar die ik kan herinneren.

  Technische School, 1968

  Ik heb niet op de spreng gezeten maar de oude school stond aan de Boslaan en meester Vorsteveld was toen de Hoofdmeester( deze kon zo hard in je wang knijpen als hij boos was).

  Ik heb niet op de spreng gezeten maar de oude school stond aan de Boslaan en meester Vorsteveld was toen de Hoofdmeester( deze kon zo hard in je wang knijpen als hij boos was). Jufvrouw den Drijver was volgens mij kleuter juf van de eerste klas

  de spreng, 1961

  ?