Bekijk het volledige profiel van Fokke van der Vliet en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Fokke van der Vliet heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Herrinner me juffrouw Pereboom...

Herrinner me juffrouw Pereboom en Juffrouw van der Zee. Juffrouw van der Zee trouwde toen we in haar klas zaten. Zijn toen naar een parkje geweest om foto's te maken. Ik weet wel waar maar weet de naam van het park niet meer. Ik heb mijn veterdiploma van juffrouw Pereboom nog!

2004, Fokke van der Vliet

Juliana v Stolberg Van de Jul...

Juliana v Stolberg Van de Juliana van Stolberg heb ik geloof ik alle klasse foto’s nog heb. Ik zal er binnen kort eentje op de scanner gooien en op het internet zetten. Ik weet ook nog alle namen van iedereen. De onderwijzers waren Juffrouw Huizinga en Huizenga. Huizenga heeft mij een aan mijn haar vast gegrepen en toen had ze een hand vol haar!!! Dezelfde avond kwam ze dat aan mijn moeder vertellen zo van; Toen ik Fokke Jan bij zijn haar pakte had ik eens mijn hand vol met haar, zegt mijn moeder zo van; wat moest je met zijn haar? Daar hoor jij toch helemaal niet aan te zitten. (Ik snapte een sommetje niet waar (Huizenga enorm boos om werd.) Als gevolg daarvan extra lessen van mevrouw Brandsma, heel erg aardig! Klas 3 Meester Veugelers (heel veel haar) Als die op zijn horloge moest kijken moest die eerst wat haar aan de kant schuiven! Heel veel lol gehad in de klas Klas 4 met meester van der Woude, Klas 5 meester Visser. Ebele onze boekenwurm als die een keer zat te lezen dan was die van de wereld. Opruimen !!!! ierdereen klaar behalve Ebele die zat nog met zijn neus in de boeken. En klas 6 meester Veugelers. Toe ik in klas 5 kwan ging meester Drost maar gauw met pensioen. Meester Drost zag de klas met Henkie Punter en Henk Schaafsma niet zo zitten, dat klusje mocht meester Veugelers voor zijn rekening nemen. Dat hebben we af en toe wel gehoord zeg! Hoe langer ik nadenk des te meer er boven water komt. Kan wel een paar bladzijden vullen!

2004, Fokke van der Vliet

Altijd veel plezier gehad op s...

Altijd veel plezier gehad op school 1e klas Mevr Thenu (soep zootje elke keer) zo heb ik er wel een heel lijstje. Dhr Visser, Westerhof, Epema, Keuning, de Boer, Groen, Akker, Mevr. van Vliet, Jellema, Siegers enz enz. Ik zie de gezichten nog wel maar weet zo alle namen niet meer.

2004, Fokke van der Vliet
?