Fokje Krabben

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Fokje Krabben en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Fokje Krabben heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Documentaire informatiewetenschap.

  Documentaire informatiewetenschap. Met de heren Riesthuis, Boekhorst, MacKenzie-Owen en Voorbij. Met keuzevakken bij andere vakgroepen die minstens zo interessant waren als vakken van de eigen vakgroep.

  Universiteit van Amsterdam ..., 1996

  Roel Tienstra die dieren nadoet in de klas, de geschiedenislessen van Toonen (prachtige verhalen, maar nog steeds onvoldoendes halen).

  Roel Tienstra die dieren nadoet in de klas, de geschiedenislessen van Toonen (prachtige verhalen, maar nog steeds onvoldoendes halen). En natuurlijk met de groep op de fiets van Gorredijk naar Heerenveen.

  Sevenwolden, 1987

  We hadden een kleine klas: Akkeleen, Geertje, Maaike, Alie-Jet, Jos, Alexander, Marcel, Pim, Martin, Remy, Rudina, Ide en ik (ik heb toch even moeten spieken in het fotoboek.

  We hadden een kleine klas: Akkeleen, Geertje, Maaike, Alie-Jet, Jos, Alexander, Marcel, Pim, Martin, Remy, Rudina, Ide en ik (ik heb toch even moeten spieken in het fotoboek...). Wat was ik nog een verlegen meisje! Absoluut hoogtepunt: meester Prins. Met z'n allen op de fiets naar zijn huis in Tijnje....

  de Flambou, 1981

  ?