Florine Boogaard

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Florine Boogaard en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Florine Boogaard heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wat leuk, Yvonne, die klassenfoto! Ik weet niet meer wie jij bent op de foto; ik sta linksbovenaan.

  Wat leuk, Yvonne, die klassenfoto! Ik weet niet meer wie jij bent op de foto; ik sta linksbovenaan. Onze juf heette juf Venus, en ik herinner mij verder juf de Kan en juffrouw Holsteijn (klas naast de voordeur). Er was een poppenhoek die ik vreselijk vond en en kleitafel met een gat in het midden waarin de klei werd bewaard. Verder het gymlokaal met wandrekken. In het gymlokaal was volgens mij eens in het jaar een pannenkoekenfeest; juf de Kan speelde daar ook eens een heks met glazen potten met gekleurd water erin. Namen van klasgenootjes die ik mij herinner: Elsje de Wijn, Karin v.d. Zwan, Joke Kiewiet, Anneke de Greef, Jolanda Stok, Wilma Kwint, Jan-Willem Keuter, Yvonne Keus, Loeki Holtslag en Stijn (...).

  Kleuterschool De Paddestoel, 1968

  Verpleegkundig Specialist Ouderenzorg.

  Verpleegkundig Specialist Ouderenzorg

  Hogeschool van Utrecht Fac...., 1995

  Natuurlijk de fantastische feesten in de bierkelder en vallende breipennen van de vele truien die tijdens de lessen gebreid werden.

  Natuurlijk de fantastische feesten in de bierkelder en vallende breipennen van de vele truien die tijdens de lessen gebreid werden. Ik herinner mij met z'n allen ontbijten in het Oosterpark en de werkweek naar Hoenderloo en een weekend (?) naar de Nieuwkoopse plassen. Van de lessen is mij agogiek van Carl Starren (met vette lok) bijgebleven, de lessen drama bovenin een zaaltje met spiegels, roeien op de Amstel bij de Berlagebrug, rollenspelen bij psychiatrie en geneeskunde van Fiet Drijver, waarbij je alles zelf maar moest uitzoeken. Hele leuke tijd gehad op school, met de stages en natuurlijk voor het eerst zelfstandig wonen (woonde toen samen met Velma van Diepen op het Timorplein). Vriendinnen waren Petra van de Wint en Domenique Temmink. Heb nog steeds contact met Domenique en Rene Leideritz.

  Gijsbrecht Academie HBO-V, 1982

  ?