Florian Nesvadba

Kent 3 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Florian Nesvadba en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

  Florian Nesvadba heeft 6 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Herinnering liet mij in de steek, maar het rapport van de 1ste klas liet het zien.

  Herinnering liet mij in de steek, maar het rapport van de 1ste klas liet het zien. Dit schooljaar op de Cornelis Kruseman, het schooljaar daarna de start op de Valeriusschool, een paar straten verder.

  2004, Florian Nesvadba

  Herinneringen aan de start van de 4-jarige opleiding.

  Herinneringen aan de start van de 4-jarige opleiding. Eerste jaar : twee delen praktijk en een deel theorie. School gevestigd in villa Sonsbeek, in het park. Medeleerling : Frits Eibergen. Overige namen : ? Docenten : o.a. Smits en Van Benthem. Voor mij was dit jaar achteraf het tussenstation naar de Academie voor L.O. Als ervaring in ieder geval zeer nuttig!

  2003, Florian Nesvadba

  Zo lang geleden! Herinnering aan de 'juf': Ten Broeke? In de winter 44/45 met de klas via de Hoofdweg naar de 'gaarkeuken'.

  Zo lang geleden! Herinnering aan de 'juf': Ten Broeke? In de winter 44/45 met de klas via de Hoofdweg naar de 'gaarkeuken'. Meenemen een kom, een lepel en wat zout. Tijdens een van de laatste keren zag ik een vliegtuig het krantje "De Vliegende Hollander'uitwerpen. Van de school verder nog de herinnering aan de zandbak en aan de buitenkast met houten speelgoed: scheppen (waarvan een met een half blad), kruiwagen. Met de typische geur van bedompt, nat zand.

  2003, Florian Nesvadba
  ?