Bekijk het volledige profiel van Florens Tegelaar en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Florens Tegelaar heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik heb een prachtige tijd geha...

Ik heb een prachtige tijd gehad op Titus. Goede herinneringen aan mevrouw van de Ven die het vak studieles gaf en de bloklessen gym aan ons 1a2, dat de meeste ettertjes in 1 klas mogelijk bevatte. Hanenberg die op geheel eigen wijze les gaf, Aardrijkskunde van v/d Kar, het zeilkamp met maat Piet, de schoolband, het moment dat je de ruimte ontdekte van Arend en je afvroeg wat hij daar allemaal deed, de schoolkrant, inspirerende lessen van van Velzen, het le-gen-da-rische zwart/wit feest en de legende van het mannentoilet... Het was dodelijk als je als brugger niet kon tafeltennsisen en later, met het tafelvoetbal in de grote kuil. Kan iemand mij zeggen hoe de concierges ook al weer heten?

2004, Florens Tegelaar

Op bezoek bij juffrouw Heleen,...

Op bezoek bij juffrouw Heleen, meester Coen die vertelde dat hij weer de mount everest had beklommen met zijn Chinese vriend, het carnaval en de schoolkrant, de kunstwerken die later zijn gesloopt en meester Bakx die oefende op zijn gitaar als wij de rubiksstickertjes verwisselden.

2004, Florens Tegelaar
?