Floor Kik

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Floor Kik en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Floor Kik heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb alleen het propadeusejaar gedaan.

  Heb alleen het propadeusejaar gedaan. Kreeg een negatief studie-advies net voor de propadeuse uitreiking. En dat met supercijfers, was kennelijk nogal betweterig.Ben er toen dus maar vanaf gegaan... (later geen spijt gehad)

  HBO-Verpleegkunde, 1992

  7 jongens en 10 meiden dat was onze klas.

  7 jongens en 10 meiden dat was onze klas. Even kijken hoever ik kom: Rico, Robert, Quirijn, Jeroen, Koen, Frank, Davy en Stefanie, Claudia, Nicole, Ursula, Wanda, Carola, Ingrid, Soo Jin, Mariska en ikzelf. Jan-Willem zat alleen in de eerste klas bij ons.

  de Kloetingse School, 1979

  Ik was zó ontzettend blij geslaagd te zijn.

  Ik was zó ontzettend blij geslaagd te zijn. Kan me nog als de dag van gisteren herinneren dat ik met twee of drie taarten aan mijn stuur door de Patijnweg fietste. Ergens hing een vlag uit en de tranen van blijdschap stroomden over mijn wangen... Had nooit gedacht dat ik ooit mijn diploma zou halen. En dat terwijl ik zelfs niet één keer ben blijven zitten. Het leukste aan school vond ik hets choolkoor olv Heesters. Absoluut het ergste vond ik al die onverwachte SO's die voor mij ook echt onverwacht waren! En dan moest ik weer een 3 of een 4 op zien te halen...

  Het Goese Lyceum, 1985

  ?