Fleur Feenstra

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Fleur Feenstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Fleur Feenstra heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Dat weet ik nog goed.

  Dat weet ik nog goed. Les gehad van juffr. Brussee (zat op de plee, zongen wij stieken onder elkaar). Wat me is bijgebleven is dat we met een zeef verschillende kleuren inkt moesten spatten op tekenpapier. Dat is me altijd bij gebleven. Geweldig vond ik dat.

  2007, Fleur Feenstra

  Een barre tijd met leuke leraren! Meneer Pauw vond ik echt geweldig, trouwens mw.

  Een barre tijd met leuke leraren! Meneer Pauw vond ik echt geweldig, trouwens mw. en mr. van der Toorn ook. Meneer Kramer kon prachtig vertellen, wij hadden geen trek in Duitse les en haalden hem telkens over om over de oorlog te praten. Als ik aan mr. Kranendonk denk schaam ik me wel een beetje, wat hebben we het bont gemaakt!

  2004, Fleur Feenstra

  Juffr.

  Juffr. Haitsma (later juffr. Sip, als je dat woordje omdraaide stond er ??)vond ik de liefste juffrouw die ik ooit heb gehad. Hoe zou mw. Sip het maken? Van juffr. Binsbergen had ik letterlijk nachtmerries en van mw. Moens leerde ik GOB (Gehoorzaamheid, Orde en Beleefdheid). Van meneer Groen (muziekleraar) heb ik later nog pianoles gekregen. Het was een hele leuke school(tijd). Tot mijn ontzetting heb ik gemerkt dat de Kaj Munkschool plaats heeft moeten maken voor huizen! Wat jammer.

  2004, Fleur Feenstra
  ?