Fleur Berg

Kent 9 personen

Burg. staat - , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Fleur Berg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Fleur Berg heeft 0 klassenfoto's en kent 9 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De verhuizing van de Immanuel naar de Ichthus vond ik helemaal niet leuk al heb ik geen vervelende tijd gehad op deze school.

  De verhuizing van de Immanuel naar de Ichthus vond ik helemaal niet leuk al heb ik geen vervelende tijd gehad op deze school. Ik weet dat we nog naar de gymzaal moesten lopen en dat we op het veld gingen honkballen. Ook was bokje springen een favoriete bezigheid tijdens de pauze. In de 4e klas zat ik bij meester Lamminga in de klas. In klas 6 bij meester Vulperhorst.

  Ichthus, 1985

  Meneer Klein van Nederlands, we hebben met onze klas een keer bij hem ontbijt of lunch of thee gehad.

  Meneer Klein van Nederlands, we hebben met onze klas een keer bij hem ontbijt of lunch of thee gehad. We zijn ook een keer bij Mevr. Abraham(s?) van Engels met de hele klas blijven logeren. Langlaufen was echt leuk. Enkele bekenden waarvan ik nog de namen weet zijn: Linda, Arnout, Sebastiaan, Michael, Simone, Mariska, Richard, Renee,... Van het laatste schooljaar weet ik weinig omdat ik toen halverwege dat jaar verhuisd ben. Wel heb ik mijn excamen nog in Harderwijk gedaan en gehaald.

  FOCUS, voorheen Groen van P..., 1989

  Van de Woelwaters naar de Immanuel en toen naar de Ichtus.

  Van de Woelwaters naar de Immanuel en toen naar de Ichtus. Ik weet nog dat meester Lamminga de naam voor de Ichtus heeft verzonnen. Ook heeft hij ons rock 'n roll leren zingen, 1-2-3 o'clock etc. dat hadden we niet gedacht van zo'n meester met zijn (stinkie) pijp. Meester Vulperhorst vergeet ik ook nooit meer. Mijn beste vriendin was Wendy Eggink. Ik woonde toendertijd op het Ganzendiep in het 'groene' huis.

  Immanuël, 1981

  ?