Fiona Biesheuvel

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Fiona Biesheuvel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Fiona Biesheuvel heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  HEAO CE (internationaal) Erg leuke tijd.

  HEAO CE (internationaal) Erg leuke tijd. Zal ik nooit vergeten!!!!! Het was ook altijd hetzelfde kliekje: Saskia Ogink, Sander Smale, Hans Wilmink, Roelof Hummel, Stefan van der Plas, Menno Meerdink Veldboom. Leuke herinneringen aan Edinbourgh met Saskia, aan de communicatie week, aan de introductieweek, waar ik Sander en Hans heb leren kennen. Stuur eens een emailtje!!!

  Christelijke Hogeschool Win..., 1994

  Er zijn twee dingen waaraan ik me als de dag van gisteren aan herinner: de schoolweek in Trier (in tentjes slapen) en aan de keer dat we Engels hadden en we, voordat de juf kwam, de deurklink aan de buitenkant hadden weggenomen.

  Er zijn twee dingen waaraan ik me als de dag van gisteren aan herinner: de schoolweek in Trier (in tentjes slapen) en aan de keer dat we Engels hadden en we, voordat de juf kwam, de deurklink aan de buitenkant hadden weggenomen. De juf (ik weet niet meer hoe ze heette) kon er niet in en wij lieten haar er zeker ook niet in. Tenslotte is toen de concierge gekomen en heeft de deur open gebroken. Natuurlijk zijn ze er nooit achtergekomen wie nou de deurklink weggenomen had (ik weet het ook niet meer??). Kan me ook herinneren aan Antonique, Wesselien, Ineke, Odile, ....

  Gymnasium Apeldoorn, 1987

  Erg leuke tijd gehad op de Bongerd.

  Erg leuke tijd gehad op de Bongerd. Ik herinner me ook aan het sneeuwballen gooien naar de Wingerd, het klimrek (waar iedereen altijd vanaf viel en een gebroken arm of been eraan over hielt!), de jaarlijkse kinderkermis, atletiek uurtjes met meneer Ben ....., hardloop wedstrijdjes in het bos en natuurlijk aan de vele vrienden en vriendinnetjes: Gaby Krook, Petra Huisman, Muriel van den Berg, Larissa List, Natasja Borremans, Raymond de Vries, Martijn Stockers, Marco van der Ploeg en nog veel meer!

  De Bongerd, 1979

  ?