Fieneke Brouwer

Kent 4 personen

ASK_ME
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Fieneke Brouwer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Fieneke Brouwer heeft 2 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In de 2e klas splitste de (1e)Paasbergschool zich, omdat alle leerlingen niet meer in het gebouw pasten.

  In de 2e klas splitste de (1e)Paasbergschool zich, omdat alle leerlingen niet meer in het gebouw pasten. Nadat we een korte poos in een oud gebouw aan de Parallelweg gezeten hadden, trokken we in de oude school van de Ulo aan het Zaaierplein. Meester Lourens was daar Hoofd Der School. Onze juf in de 2e klas was juffrouw Boer-ze had heel mooi rood haar en ik vond haar heel lief! Aan het eind van het schooljaar trouwde ze. In de 3e en 5e hadden we meester Wanders. Een hele fijne meester. M,n beste vriendinnetje was Ellie van Ommeren. Wat hebben we veel gespeeld! Ook met Lies Buys en Ineke Roosink trok ik regelmatig op. Fijne schooltijd gehad!

  2e Paasbergschool, 1954

  Erg leuke school.

  Erg leuke school. Aan practisch alle docenten bewaar ik goede herinneringen, maar dhr. van Barneveld was wel de top! De verhuizing van het oude gebouw langs het spoor naar de nieuwe school aan de Laan van Klarenbeek was een hele happening! En ook het "sit-down" staken hebben we met overtuiging uitgevoerd! Beste vriendin was Annelies Raterink uit varseveld. Later is ze nog eens op bezoek geweest op haar solex.....

  Chr. opleidingsschool voor ..., 1962

  zie 2e Paasbergschool.

  zie 2e Paasbergschool

  Het Zaayerplein (later 'De ..., 1954

  ?