feyke hogenbirk

Kent 1 personen

DIVORCED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van feyke hogenbirk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  feyke hogenbirk heeft 4 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  De leraren Beulenkamp [eng] en van Kamp [bio]heb ik goede herinneringen aan.

  De leraren Beulenkamp [eng] en van Kamp [bio]heb ik goede herinneringen aan. Kon het goed vinden met Alex Hessel en Rob van de Wijngaard.

  2003, feyke hogenbirk

  De lokatie waar ik de SAFA bezocht was in A'dam-Osdorp in van die houten noodlokalen.

  De lokatie waar ik de SAFA bezocht was in A'dam-Osdorp in van die houten noodlokalen. Leraren : o.a. Slobbe was leuk... Heb mijn eigen centrum voor Fysiotherapie opgezet in Doetinchem. Later ben ik me gaan specialiseren in Laserbehandelingen. Dat is nu uitgegroeid tot een volwaardige prive-kliniek met OK-faciliteiten waar diverse ingrepen onder lokaal en algehele anesthesie worden verricht. Het vak fysio heb ik hierdoor in '99 vaarwel gezegd en mijn praktijk verkocht. Van een van onze plastisch chirurgen heb ik gehoord dat Jan Gabriels die assistent -arts was en bij ons ortho gaf, nu als orthopeed werkt in Bethesda in Hoogeveen. Hij gaf altijd erg leuk les. In zn vrije tijd sleutelde hij aan een oude Mercedes, en nu heeft hij een lucratieve bijbaan gevonden : hij koiopt titanium protheses op bij crematoria en heeft er kratten vol van staan hoorde ik.... :)

  2003, feyke hogenbirk

  Fijne school, heel relaxed, leuke klasgenoten en leraren.

  Fijne school, heel relaxed, leuke klasgenoten en leraren....fijne woon / werkomgeving... Tsja, van Eck was lachen natuurlijk, en Jol ['lever je troep nu maar in...']

  2003, feyke hogenbirk
  ?