Ferry van der Oord

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ferry van der Oord en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Ferry van der Oord heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Natuurlijk Meeter Stobbe, Damari die zijn huis in de fik stond toen wij aan het schoolvoetballen waren en natuurlijk om nooit te vergeten Carla Bloemink en Loes Radius.

  Natuurlijk Meeter Stobbe, Damari die zijn huis in de fik stond toen wij aan het schoolvoetballen waren en natuurlijk om nooit te vergeten Carla Bloemink en Loes Radius. Geweldige tijd gehad en een hoop rottigheid uitgehaald. Vaak het politiebureau mosplein van binnen gezien, maar het is toch nog goed gekomen... HOEWEL??

  2003, Ferry van der Oord

  Ik herinner meneer Vlek die Engels gaf, dat ik mijn enkelbanden scheurde door tegen een auto op telopen en dat het favoriete meisje uit mijn klas, een van de tweeling van Dam bij me op bezoek kwam.

  Ik herinner meneer Vlek die Engels gaf, dat ik mijn enkelbanden scheurde door tegen een auto op telopen en dat het favoriete meisje uit mijn klas, een van de tweeling van Dam bij me op bezoek kwam

  2003, Ferry van der Oord
  ?