Ferry Mulder

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ferry Mulder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ferry Mulder heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ben op deze school in de 2e klas gekomen nadat ik in de 2e klas van de MAVO in Breukelen ben blijven zitten.

  Ik ben op deze school in de 2e klas gekomen nadat ik in de 2e klas van de MAVO in Breukelen ben blijven zitten. Klasgenoten waren o.a. Ron Hogervorst, Paul Bul en Anke Lemstra (stille liefde). Docenten o.a. mw. De Graaf, dhr. Plaat, dhr. Cnossen dhr. Van 't Hoff en dhr. Van Vught. Directeur dhr. De Boer, conrector dhr. Zeedijk (die tijdens proefwerken wel eens zijn hond meenam, goed voor de concentratie)

  Maranatha MAVO, 1971

  Heb maar 2 jaar op deze school gezeten.

  Heb maar 2 jaar op deze school gezeten. Ik woonde toen nog in Kockengen. Nadat ik in de 2e klas op een vreselijke manier ben blijven zitten, ben ik van school gegaan en heb de MAVO in Mijdrecht bezocht.

  Christelijk School voor Mavo, 1969

  Nadat mijn ouders vanuit Utrecht naar Kockengen waren verhuisd, ben ik in klas 1 op school gekomen.

  Nadat mijn ouders vanuit Utrecht naar Kockengen waren verhuisd, ben ik in klas 1 op school gekomen. Klasgenoten waren o.a. Marten Fokker (dikke vriend, met wie ik sinds enige tijd weer -te- sporadisch contact heb), Gert Gijsbertsen, Hennie van der Pauw, Henk Wismeijer, Han de Hoop, Wilma Brouwer, Jannie Scherpenzeel, en Erica Verhoef. Afijn, ze staan allemaal in dat vreselijk leuke herinneringsboek t.g.v. het 100-jarig bestaan van de school.

  School met de Bijbel De Weg..., 1963

  ?