Ferdy Pauel

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ferdy Pauel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ferdy Pauel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Niet lang op deze school gezeten helaas door omstandigheden gestopt in dec.

  Niet lang op deze school gezeten helaas door omstandigheden gestopt in dec. 92. Heb hier de richting HEAO-BI gevolgd.

  Hogeschool Holland, 1991

  Ik zat hier op school en deed de Havo.

  Ik zat hier op school en deed de Havo. Les gehad van Vink, Kool, Poletiek, en nog wat andere vogels. Zat in de klas oa met Ricardo Ho Sam Sooi, Daan de Graaf, Linda Steffan, Gabrielle van der Linden, Sylvia....Karin.... ook bij DjoekeOost, Bas Huisman, Frank Arrindel, Sander Ouwehand etc.

  Scholengemeenschap Noord (SGN), 1983

  Gaby, heb je een email adres? ferdyopen ape staartje y_a_h_o_o stip c o m.

  Gaby, heb je een email adres? ferdyopen ape staartje y_a_h_o_o stip c o m. Zeker tijd voor een reunie. Is die er ooit eens geweest? Ik heb op deze school gezeten en toen les gehad van: Juf Aalber, Rupert, Rob.....(die kon zo lekker schreeuwen), en ik geloof de laatste 2 of 3 jaar een gemengde klas. De laatste jaren les gehad van John Klokkemeijer en juf......zij nam altijd de zwarte labrador mee naar school. Ook nog een tijdje les gehad in de Dopheide ivm met brand in de Purmerschool. Nu trouwens leuke oude van dagen huisjes. Ik zat in de klas bij oa: Erna Sammels., Brigitte Willemse., Rina Lakerveld, Daan de Graaf (van de slagerij op de dijk)., Gaby Kraayenhof (heeft nog een zus Chantal), Melvin Hovestad., Raymond Ruck., Christiaan van Schalkwijk., Monique Hoepermans, Claudia Nawrot, later ook Arno Aauwee en Zeno Almering. etc.

  Purmerschool, 1977

  ?