Ferdi ten Ham

Kent 2 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ferdi ten Ham en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ferdi ten Ham heeft 1 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hallo ex-Herauten Al lang geen meester meer op de Heraut, maar ik woon er nog steeds vlakbij.

  Hallo ex-Herauten Al lang geen meester meer op de Heraut, maar ik woon er nog steeds vlakbij. Ik ben begonnen met een combinatieklas (2/3/4). Sommige kinderen hebben wel 3 - 4 jaar bij mij in de klas "mogen" zitten. Hoop dat jullie het overleefd hebben. Ik heb een leuke tijd gehad en kan me nog wel het een en ander herinneren. Ik had een keer een project over de bio-industrie. Daarna wilden sommige kinderen geen vlees meer eten. Of Natascha Walrave, die op kamp haar tand brak tijdens een val, dus op naar de tandarts. Mijn eerste (en laatste) padagogische tik op het hoofd van Robert. Daarna ging het prima! Ik speel nog steeds tijdens de kerstvieringen op de piano. Niet meer die witte, die toen in de klas stond. Af en toe kom ik nog wel eens oudleerlingen tegen. Misschien weer tijd voor een reünie? "meester" Ferdi

  De Heraut, 1980

  Hallo ex-Julianagangers, Dat is lang geleden! Ruim 30 jaar (1977 - 1980).

  Hallo ex-Julianagangers, Dat is lang geleden! Ruim 30 jaar (1977 - 1980). Ik heb in de tussetijd heel wat scholen gehad en ben nu ambulant begeleider in het onderwijs. Daarnaast geef ik pianolessen, presenteer ik shows en evenementen en ben speaker bij de mooiste club van Nederland (FC Utrecht). Mijn eerste onderwijservaring was op de Julianaschool en was, zonder te slijmen, de mooiste!! Ik heb daar met erg veel plezier gewerkt. Ik lees de verhalen op Schoolbank dan ook met veel plezier terug. Hoop dat het jullie allemaal goed gaat. wie weet zien of horen we elkaar nog. "Meester" Ferdi (ten Ham)

  Julianaschool, 1977

  De werkweek Terschelling.

  De werkweek Terschelling. Klasse-avonden en feesten bij elkaar thuis. V. Kamp die bulderend door de gangen liep.Het toch prachtige oude gebouw met de bunker op de binnenplaats. Het verliefd zijn op verschillende meiden.

  Nederlands Hervormde Burger..., 1968

  ?