Bekijk het volledige profiel van fenny speelman en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

fenny speelman heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

De soos , het rookhol onderin ...

De soos , het rookhol onderin school. De feestavonden schoolbreed of alleen van je klas en dan verstoppertje spelen door de hele school. De pennywafels die je kocht en dan je brood in de prullenbak mikte. Mijn eerste jaar met Mrs Leber , lerares Engels die snoepjes uitdeelde wanneer je iets goed kon, ik kreeg dus nooit iets, Mijn eerste straf in de brugklas na een uurtje spijpelen: een bladzijde uit essentials uit je hoofd leren. Wanneer je het kon mocht je weg , zo gemeen want ik was niet goed in Engels!!!

2014, fenny speelman

Er waren 3 juffen: juffrouw Ji...

Er waren 3 juffen: juffrouw Jippes . Juffrouw de Vries en Juffrouw de Jong. Ik zat bij juffrouw de Vries in het laatste lokaal. Herinnering aan houten stokjes met ribbeltjes waarmee je kon bouwen. De tweeling Hansje en Herman die nieuw kwamen en alleen maar hebben gehuild. Voor we naar huis gingen zaten we op de grond bij de deur, juf las dan voor uit Pinkeltje. En als er een puzzelstukje zoek was dan mocht niemand naar huis tot het weer gevonden was.Een meisje uit de klas had iets waardoor ze regelmatig in het kamertje van de juffen mocht liggen. Vaak mocht ik dan bij haar zitten wat ik geweldig vond.

2014, fenny speelman
?