Fenna Loenen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Fenna Loenen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Fenna Loenen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik zat in een geweldige klas op de foto van 1970/1972 klas 6 kom ik helaas niet voor maar met deze mensen heb ik wel klas 4/5 meegemaakt zal graag weer wat herineringen op halen.

  ik zat in een geweldige klas op de foto van 1970/1972 klas 6 kom ik helaas niet voor maar met deze mensen heb ik wel klas 4/5 meegemaakt zal graag weer wat herineringen op halen

  Prinses Margrietschool, 1966

  Zit nu in het eerste jaar SPW en heb het er erg naar mijn zin.

  Zit nu in het eerste jaar SPW en heb het er erg naar mijn zin.

  ROC Utrecht,Zorg en Welzijn, 2002

  meetser Brink en Ottens heel gaaf!!! Mijn moeder Fenna van Slooten heeft hier ook op school gezeten en toen zat Rijswijk (met zijn sandalen) er ook al.

  meetser Brink en Ottens heel gaaf!!! Mijn moeder Fenna van Slooten heeft hier ook op school gezeten en toen zat Rijswijk (met zijn sandalen) er ook al. Ik heb er een Leuke tijd gehad. ben begonnen in groep 2 juf marilou, daarna groep 3 Hetwig en Lettie, groep 4 Meester Ottens en Petra. groep 5 Rijswijk en willemien, groep 6 juf geke groep 7 Meester Brink!!!!!! groep 8 juf klassie en meesrter Kil

  Wg van de Hulstschool, 1988

  ?