Femke van Pel

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Femke van Pel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Femke van Pel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  4e jaars psychologie, hoop volgend jaar klaar te zijn, Groetjes!!!.

  4e jaars psychologie, hoop volgend jaar klaar te zijn, Groetjes!!!

  Universiteit Utrecht, 1999

  De meeste herinneringen zijn toch van de kinderen die er op gezeten hebben.

  De meeste herinneringen zijn toch van de kinderen die er op gezeten hebben. Maar daarnaast, zoals bijna iedreen vermeld EPE!, jeetje wat was dat leuk zeg, elk jaar weer een ander thema waar je als klein 3e groepertje natuurlijk helemaal in geloofde. Mijn eerste kamp was met Joke op rovers/piraten kamp en wat vond ik het jammer toen ze weg ging. Tanja (mijn beste vriendin toen), als je dit leest mail me een keer! ***********************

  2e Montessorischool, 1984

  Heb een hele leuke tijd gehad op de Huizermaat, vroeg ook wel Slisserschool genoemd! Vooral de eerste drie jaar waren super, het was inderdaad een school met veel vrijheid die voor mij heel goed uitpakte.

  Heb een hele leuke tijd gehad op de Huizermaat, vroeg ook wel Slisserschool genoemd! Vooral de eerste drie jaar waren super, het was inderdaad een school met veel vrijheid die voor mij heel goed uitpakte. Hier kon je je docenten gewoon bij de voornaam noemen en hing er een goede sfeer. Een paar docenten waar ik goede herinneringen aan heb...Theo Slisser, Dianne ? (engels)en Han! Wie kent ze nog?

  Openbare Scholengemeenschap..., 1992

  ?