Femke Stevens

Kent 1 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Femke Stevens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Femke Stevens heeft 1 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Was erg verlegen op de lagere school, maar was altijd goede vriendjes met iedereen.

  Was erg verlegen op de lagere school, maar was altijd goede vriendjes met iedereen. Zat in de 5e en 6e klas bij meester Koster, erg leuk! Mijn tijd begon pas hierna op het Haarlemmermeerlyceum in Hoofddorp!

  2003, Femke Stevens

  Dit was een erg leuke tijd, veel rondhangen op het zoldertje (?!) en veel bier drinken tijdens of na de lessen in de kroeg.

  Dit was een erg leuke tijd, veel rondhangen op het zoldertje (?!) en veel bier drinken tijdens of na de lessen in de kroeg.. in centrum van Den Haag met Ans, Jenifer, Herbie, Marjolijn..

  2003, Femke Stevens

  Dit was een toptijd.

  Dit was een toptijd. Heb wel 8 jaar rondgehangen op deze school, eerst Havo en toen VWO. Heel veel lol gehad met Wendy van der Jagt, Saskia Stierhout, Allard, Filip, Wendy Blijleven, Leontien, Barbara...was altijd op iedereen verliefd, lange relatie gehad met Michel Woltering. Ontzettende lol gehad tijdens lessen van Terwindt, Castelein, kleine leraar Duits. Supereindfeest Flowerpower!!!

  2003, Femke Stevens
  ?