Femke deGraauw

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Femke deGraauw en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Femke deGraauw heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De opleiding zelf, stelde eigenlijk niet zoveel voor.

  De opleiding zelf, stelde eigenlijk niet zoveel voor. Je moest alles zelf uitzoeken, tja en wat voel je daar dan bij.....Wanneer je het grootste lulverhaal over gevoelens kon verzinnen, scoorde je toch wel het hoogst.......Maar goed, het werk wat ik nu doe bevalt me wel heeeeel erg goed en ik heb er een aantal leuke vrienden aan over gehouden. Dus het is wel ergens goed voor geweest.

  HBO Sociaal Pedagogische Hu..., 1999

  Het enige wat ik me nog feiloos kan herinneren aan de engelbewaarder, is de onvergetelijke Juffrouw Gertrud! Ik weet nog goed dat ik mijn fruit/ boterhammen niet op had gegeten en niet mocht meegymen voordat ik dat wel had gedaan.

  Het enige wat ik me nog feiloos kan herinneren aan de engelbewaarder, is de onvergetelijke Juffrouw Gertrud! Ik weet nog goed dat ik mijn fruit/ boterhammen niet op had gegeten en niet mocht meegymen voordat ik dat wel had gedaan. En ik maar huilen. Wat was zij streng!

  Kleuterschool De Engelbewaa..., 1985

  Begonnen op de dependance "accasiastraat" (zo was het toch?) Dus rustig wennen aan die grote school.

  Begonnen op de dependance "accasiastraat" (zo was het toch?) Dus rustig wennen aan die grote school. Eerst de Mavo gedaan maar daarna toch maar Havo erachter aan geplakt. Leuke tijd gehad. Regelmatig een wandelingetje naar de super en maar hopen dat Jos je niet op stond te wachten......

  Scholengemeenschap Markenhage, 1993

  ?