Felicia Simons

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Felicia Simons en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Felicia Simons heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Op deze school had ik,zoals ze al zelf schreef, een vriendin Marian Hoogerheijde en Marijke Laheij.

  Op deze school had ik,zoals ze al zelf schreef, een vriendin Marian Hoogerheijde en Marijke Laheij. Marijke zie en spreek ik nog regelmatig. Ook de drieling Thea,Nelleke en Mary Bennink heb ik nog wel eens gezien.Namen van leerkrachten die ik mij herinner zijn: mw.'t Sas(zij gaf engels en kon prachtige reisverhalen vertellen ......en dan was er weer een lesuur voorbij) mw.Clement(gaf koken en strijken....eerst de aanhangende delen!!) mw.Buskermolen(liep regelmatig rood aan van woede) mw.Dumoulin(taal en maatschappijleer)mw.Huijnink (handwerken) dhr.Tromp(muziek)en mw.van Anrae(hoofd v d school).

  Katholieke meisjesschool Maria, 1966

  Ik zat in de 1e klas bij juf.

  Ik zat in de 1e klas bij juf.Suijkerbuijk(erg lieve juf.),de 2e bij juf.Jonker de 3e bij juf.Wilmer (ik herinner me haar lange nagels bijna krassend over het schoolbord .....brr kippevel),de 4e weer bij juf.Jonker (was ik erg blij mee) en de 5e bij juf.Groenhart.Op de klassenfoto zit ik aan de linkerkant helemaal vooraan(met de scheef gezakte strik).Deze foto heb ik ook en volgens mij is dit de 1e klas.!?(dit staat tenminste bij mij achter op de foto).De namen bij de gezichten herinner ik mij helaas niet meer. Ik woonde in de Hertzogstraat (leuke straat met veel kinderen om buiten mee te spelen)dus was het erg leuk om iets te lezen over de fam.Kester en Boelhouwer e.d. Ik heb mijn poëziealbum erbij gepakt en zag de volgende namen erin staan:José Boelhouwer en Treeske Kester (vriendinnetjes uit de straat),Gemma,Marijke en Corry Kester,Thea Peereboom,Thea Bruijns,Marja Mulder,Astrid Hoek,Truus v d Genugten,Ria v d Dop,Elly v d Broek,Carla Sterkens,Truus Koeman,Marja Haket,Margriet Hasselt en Corrie Haagen. Halverwege de 5e klas ben ik verhuist naar de Drapeniersgaarde.

  gerardus majellaschool , 1960

  Ik kwam in jan.

  Ik kwam in jan.'65 in de 5de klas op school bij meester v.d.Hoek(ik herinner mij dat hij prachtig kon tekenen)en in de 6de klas zat ik bij meester Jansen. Dhr.Hendriks was het hoofd van de school.Ik woonde in de Drapeniersgaarde en de namen die ik mij herinner zijn Mirjam en Elly Trossel, Henriette van Ooijen, Bernadette Bally en Helen ? zij waren mijn vriendinnetjes uit de straat.Vanaf mijn 14e was ik vriendin met José Middeldorp.Haar zie en spreek ik nog regelmatig.

  Petrus Donders, 1965

  ?