feiko kuiper

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van feiko kuiper en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  feiko kuiper heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Twee leuke jaren met wel een zwarte rand.

  Twee leuke jaren met wel een zwarte rand. Ik was linkshandig en moest rechts leren schrijven. Ondanks veel dwang en druk is dat niet gelukt. Eerste klas bij juf Tekelenburg en in klas twee juf jongbloed. Ging lopend naar school zoals alle kinderen destijds.

  hervormde lagere school, 1955

  Het was een school die streng was.

  Het was een school die streng was. We startten in noodlokalen en gingen daarna verhuizen naar het schitterende nieuwe schoolgebouw met oa het schitterende natuurkundelokaal . Herinner me de fijne werkweken , maar ook het brandje in de garderobe en de gezamenlijk gevierde verjaardag van de directeur (dhr Speets) en het uitje naar de woning van leraar Veenendaal in Wijk aan Zee.

  Professor dr. G. v.d. Leeuw..., 1961

  Na een verhuizing vanuit Groningen naar deze school gestart in noodlokalen en tegen het eind van de lagereschool kregen we een schitterend nieuw schoolgebouw.

  Na een verhuizing vanuit Groningen naar deze school gestart in noodlokalen en tegen het eind van de lagereschool kregen we een schitterend nieuw schoolgebouw. Veel vriendjes ( Bart, Gijs Jan, Hugo , Teun en Han) en gezelligheid.In klas 3 meester De Groot met veel dieren ( terraria en aquaria) die we mee mochten verzorgen.

  dr. J. Koopmansschool, 1957

  ?