fatima rakkani

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van fatima rakkani en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  fatima rakkani heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  super jaren veel lol en weinig...

  super jaren veel lol en weinig gedaan. heb heel wat af gelachen samen met Anita,Cilla,Nina,Manja,.Stiekem in de pauze naar de bottema, opzoek naar de stoere jongens, en negen van de tien keren vergaten we dan ook de tijd..... daar gingen we weer,het bekende TE LAAT briefje halen.Bram en Koen waren de leuke leraren daar kon je gewoon simpel mee omgaan, mevr langedijk vond ik een schatje,wel erg op normen en waarden gesteld soms schrok ze even als ik weer eens mijn grote mond open trok....maar ze was er altijd maar weer als ik weer in de shit zat. Dat dagje met de trein was ook geen succes, toen ik met me stomme kop aan de noodrem trok, beetje jammer dat de conducteur mij al snel vond. Mij verhaal vond hij jammer genoeg niet zo leuk als manja en ik,wij later ook niet toen we 50 gulden moesten betalen ha ha. Meneer Langbroek of te wel SPETTER die werd echt gek van mij had altijd ruzie met deze kerel, heeft zelfs een keer door de hele school achter me aan gerend.

  2005, fatima rakkani

  Geweldige tijd vond ik het, en...

  Geweldige tijd vond ik het, en ja Ilonka en ik hebben wat op ons kop gehad vooral van Juf Sydses. Volgens mij kregen we het niet voor elkaar om langer dan een maand naast elkaar te mogen blijven zitten. Juf Renate en juf karin waren de liefste (schatjes)

  2005, fatima rakkani
  ?