Father Ed Bakker

Kent 2 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Father Ed Bakker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Father Ed Bakker heeft 6 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kan mij Juffrouwen Marijke van Doorn en Hermien Kwaak nog goed herinneren.

  Ik kan mij Juffrouwen Marijke van Doorn en Hermien Kwaak nog goed herinneren. Vele klasgenoten, zoals Jaques van der Knijf, Ronald Vols volgenden mij naar de Dr.J.C.de Moorschool in de Naarderstraat. Woonde toen in de Celsiusstraat, dus het was niet al te ver lopen. Waar blijft de tijd eh?

  Valkenbos kleuterschool, 1950

  Hoofd van de school,eerst van Oostrom (eus)- als je een verkeerd antwoord gaf,dan werd je een 'luilebol'genoemd, of hij zei:'Oliebol meneer,is dat ook goed?' Ik had de volgende leeraren:Visser,Van Hilten,Kuitert (die kon zo lang kon bidden),Schuimer,Stof

  Hoofd van de school,eerst van Oostrom (eus)- als je een verkeerd antwoord gaf,dan werd je een 'luilebol'genoemd, of hij zei:'Oliebol meneer,is dat ook goed?' Ik had de volgende leeraren:Visser,Van Hilten,Kuitert (die kon zo lang kon bidden),Schuimer,Stoffels,van t'Triet(die sigaren kauwde - een gemene vent!),Arentsen,de Baan, Bosma, Steendam,Dijkstra (later hoofd van de school).Vrienden van mij:Kees du Pre,Henk Flinterman,Govert Flinterman,Theo Douma,en andere namen,die ik me kan herinneren:Ina Arp,Jack Rossel,Wietske van der Meulen,Jan Faber,Jos Boorsma,Willy Bruin,Lina Palfrenier,Dolly Klee,Margreet Boddendijk.Ik was zwaar verliefd op Hanny de Mildt,die helaas in een andere klas zat.

  Hubertus de Wildeschool, 1957

  Eerste klas;Juffrouw van Nood.

  Eerste klas;Juffrouw van Nood.Andere namen,die ik me kan herinneren:Juffrouw Bos,Hr.Griffioen,Hr.van Duren,Hr van Helden(Hoofd van de school)Juffrouw Kleinstra-Spoelstra,Hr Schrama (Congierge)Hr.van Noppen.Klasgenoten:Riet Hageman(een oude liefde),Lize Meijer(ook een oude liefde),Marianne Kaspers,Kees Benschop(een goede vriend),Jaques van der Knijff,Jan Mulder,Irene van der Mik,Florientje Slob,Mady van Venietie,Grace Heine,Gerard Feenstra,Ronald Vols,Ad Visser,Piet Voys,Alida Medema,Huib van Duin.Hannie Visser.Willy Been.Ik heb ongeveer 40 namen van diverse klasgenoten, dus als je ge-interesseerd bent dan kun je mij een e-mail sturen.

  Dr. de Moorschool, 1950

  ?