Fashionchick Zonneveld-Valkenet

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Fashionchick Zonneveld-Valkenet en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Fashionchick Zonneveld-Valkenet heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  zie Algemeen Openbaar Lager Onderwijs Steenwijklaan.

  zie Algemeen Openbaar Lager Onderwijs Steenwijklaan

  Burgemeester de Monchyschool, 1958

  Veel herinneringen;lopen wel wat door elkaar.

  Veel herinneringen;lopen wel wat door elkaar. Namen van leraren: dames Herweijer, v. Meeteren, de heren Lucas, v.d. Lubbe, v.d. Broek, Klootwijk. En dan namen van schoolgenoten: Mariëtte Leslie-Miller, Ellen Kleij, Nini Kramer, Kitty Verkade, Paula Koelemij, Ron Ydo, Guus Vredeveld, Herbert Rob, Frank Raaff, Peter v.d. Velde, Henk Vink, Connie Olrichs en nog veel meer. Schoolreisje naar Brugge en Gent, schoolfeesten met Rob Hoeke. Een jaar op de Melis gezeten en de overige jaren op de Hertenrade, waarvan 1 jaar in een soort Pipo de Clown woonwagens, heel erg leuk. Met een soort potkachel en vlakbij een soort volkstuintjes waar verstandelijk gehandicapten werkten. Vooral veel lol gehad op school.

  Simon Stevin Scholengemeens..., 1966

  Veel herinneringen.

  Veel herinneringen. Nelleke Sappema, Olga Scherder, Yvonne Couvé, Christiaan Schrader, Eric Slager, Dick Timmermans, Raymond de Vries, Dick Brussink, Bert Rijksen. Heb nog veel meer namen in mijn hoofd.De dames Krijgsman, Grootes, Van Zijl, Schallig, Dijkes en de heer v.d. Bosch. De conciërge de heer Van Gentervoort en de heer Teeuwen (hoofd). In de 4e klas zat ik in een noodgebouw op de Hillenraadweg. Mochten we koffiekopjes afwassen in een tot keukentje omgebouwde kast. In de 6e klas mevrouw Krijgsman met veel dia's over Israël en om beurten een kopje mierzoete koffie uit haar thermoskan. Een leuke school met goede herinneringen en naarmate ik ouder word wordt de nieuwsgierigheid groter hoe het iedereen is vergaan.

  Alg.Openbaar Lager Onderwij..., 1957

  ?