Fannie Heersping

Kent 0 personen

Burg. staat - , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Fannie Heersping en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Fannie Heersping heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Wat vooral gezellig was dat was het Lustrumfeest en de schoolfeesten.

  Wat vooral gezellig was dat was het Lustrumfeest en de schoolfeesten. Dhr Jansen was altijd lekker gek, economie van Ligthart dat vond ik een leuke les. Mee doen aan het schoolvoetbal team was ook elk jaar leuk en we waren best goed. Gezellige tijd gehad met vooral Petra Kriek, Angelique de Ruyter en gelachen met Vanessa Kragtwijk, Rob Pouw, Manolito Bastiaans, Marcel v/d Water, en nog meer namen die ik nog weet van toen zijn Sonja Bakker,Brian Eekhout, Stefan Verheijen,Tresna, Nancy van .....,Hellen Renting. Ben alleen Rob Pouw nog weleens tegen gekomen,Petra Kriek die zou ik nog wel eens graag willen spreken.

  2004, Fannie Heersping

  Spelen op het grote schoolplein, leuke schooltijd gehad, gezellige leraren en altijd op vrijdag middag de weekafsluiting.

  Spelen op het grote schoolplein, leuke schooltijd gehad, gezellige leraren en altijd op vrijdag middag de weekafsluiting. Meester Niehe, Meester Coblenz,Meester Snijder en Juf Smiers enz enz...Van mijn klasgenootjes van deze school kan ik me herinneren natuurlijk mijn vriendinnetje destijds Rosalie Dijkstra en ik herinner me ook nog een boel andere van deze school Sharon Gerritsen, Astrid Oostweegel, Irma......, Wendy Hulsman, Sandra Greuter, Esther ......, Maurijn Roemelé, Marco Leemeijer,Rudi de Boer, Boris Maas en nog vele anderen.

  2004, Fannie Heersping
  ?