Ontdek PLUS

evert wittingen

Kent 3 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van evert wittingen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  evert wittingen heeft 0 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Dit was een leuke school als je de balen had van leren Iedereen wist ook wel wat VGLO betekende ,volgens ons was het (Vele Gekken Leren Onzin) s,Maandags morgen vrij ,s,middags voetballen, door de week een beetje timmeren ,wat engelse les ,kijken wat d

  Dit was een leuke school als je de balen had van leren Iedereen wist ook wel wat VGLO betekende ,volgens ons was het (Vele Gekken Leren Onzin) s,Maandags morgen vrij ,s,middags voetballen, door de week een beetje timmeren ,wat engelse les ,kijken wat die meiden gekookt hadden,vrijdags zingen in de hal en dan was het alweer weekend. Ik ging om met Guussie maseland ,Evert van den Hul Roelof Oosterbroek, Hans Veldman, De leraren waren Meester de Gunst, Van de Bovenkamp, dat oude mannetje Van de Put uit Nunspeet

  Vroeger heette deze school ..., 1961

  Meester Timmmermans Meester van Enk Meester van Elburg de grote en de kleine jufffrouw Bosker Juffrouw Geertsema dat waren nog eens namen.

  Meester Timmmermans Meester van Enk Meester van Elburg de grote en de kleine jufffrouw Bosker Juffrouw Geertsema dat waren nog eens namen.Als je straf kreeg van meester van Enk moest je naar het handwerk lokaal .Ik heb daar eens een muis uit de prullebak gevist met en stukje garen uit die oude naaimachine. Dat vond meester van Enk niet leuk.De volgende dag weer straf.

  Nationale 't Loo, 1956