Evert van den Born

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Evert van den Born en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Evert van den Born heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hallo medeleerlingen Het was een fijne school, met toen nog strenge docenten.

  Hallo medeleerlingen Het was een fijne school, met toen nog strenge docenten. Ik heb er een leuke tijd gehad. Wel veel mee gemaakt na het overlijden van Rini, uit de derde klas. Ondanks dat ik zelf 5 jaar was, vergeet ik de begrafenis nooit meer, zoveel mensen. Ook heb ik de fijne vriendschappen met de Molukkerse vrienden fijn gevonden, ondanks de kaping die hun landgenoten uitvoerde. Ik begrijp hun reactie. Ik herrinner me goed Chris Sinai, en Diana Pattikawa. Andere namen ben ik helaas vergeten. Zou best een reunie willen, met de klassen. Mijn simpathie heb ik nog steeds met de molukse gemeenschap, lieve mensjes, echt. Misschien dat er oud leerlingen reageren, zou ik leuk vinden. Email: evertvdborn@hotmail.com

  Calvijnschool, 1971

  werd altijd gedold door Ruudje Boogaart en Van Elswijk, omdat ik het kleinte ventje was.

  werd altijd gedold door Ruudje Boogaart en Van Elswijk, omdat ik het kleinte ventje was. Het was zeker een leuke tijd. Leraar Kaiser, die had altijd sterke verhalen, erg leuk. Andrie Benningshof die altijd hhhhuuuuueeee zei. En nog veel meer.

  CTS Nieuwe Vaart, 1971

  ?