Evert van de Beek

Kent 22 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in Nijkerk

  Bekijk het volledige profiel van Evert van de Beek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Evert van de Beek heeft 2 klassenfoto's en kent 22 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik weet nog dat het verboden was om achter de dennen te komen die bij het hek stonden.

  Ik weet nog dat het verboden was om achter de dennen te komen die bij het hek stonden. Wanneer je betrapt werd dan kreeg je straf. Ik zat in de klas bij o.a. Jannie van de Bunt, Alie van Zweden, Wouda Looiengoed, Theo van de Brink, Henk van de Brink, de tweelingbroers Jager, Jan Kamphorst, Jan van de Hengel, Ben van Mondfrans. Leerkrachten waren o.a. Juffrouw Vos met haar scooter, juffrouw Geitenbeek in de eerste klas, meester Snijders, Juffrouw Schut en de directeuren Kooy en Roos. Ik heb ook vele wandeltochten gelopen. We moesten dan tijden van tevoren oefenen op het schoolplein om zo keurig mogelijk in de pas te lopen. Ook ben ik een keer vreselijk in elkaar geslagen en geschopt door directeur Roos, omdat wij bij een spelletje een korfbalpaal hadden gebroken. Ik zat onder de blauwe plekken en heb dagen moeilijk kunnen lopen. Onvoorstelbaar dat zoiets kon in die tijd. Ik heb helaas geen enkele foto uit deze schooljaren. Is er misschien iemand die mij daar aan kan helpen? Groeten Evert van de Beek

  2007, Evert van de Beek

  De geschiedenis lessen van De Boer(Boertje) Hij vertelde vaak over zijn belevenissen in de 2e wereldoorlog.

  De geschiedenis lessen van De Boer(Boertje) Hij vertelde vaak over zijn belevenissen in de 2e wereldoorlog. Konden wij rustig achterover leunen. Bovendien kwam hij ook heel vaak te laat en ongeschoren op school.Er werd door sommige lereren ook wel eens geslagen. Ikzelf ben een keer flink in mijn gezicht geslagen door leraar Boeïnga. Gelukkig mocht ik wel eerst mijn bril afzetten!!!!! Als je even niet oplette dan kon leraar Vogeli behoorlijk hard in je nek knijpen. Ik kan je verzekeren dan je dan wel weer bij de les was. Ook roken was streng verboden, uiteraard niet voor de leraren die gewoon in de klas rookten. Verder wel een prima school. Een fijne schooltijd vooral omdat ik veel leuke klasgenoten heb gehad.

  2005, Evert van de Beek
  ?