evelyne dorst

Kent 0 personen

RELATION
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van evelyne dorst en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  evelyne dorst heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Avond HEAO.

  Avond HEAO. Wat een opgave... 2 jaar lang 2 of zelfs 3 avonden per week racen tussen je werk en school. Als ik er op terugkijk weet ik niet hoe ik het allemaal gedaan heb. 50 a 60 uur werken in de week, 2 a 3 avonden school en het huishouden nog. Behalve mijn diploma heb ik mijn werkster overgehouden aan deze tijd (ik moest op het laatst wel :-) Samen eten (met Rene, Wilfred en Ronald) was altijd wel gezellig en het eten was nog lekker ook! Ben benieuwd waar iedereen is gebleven!

  2003, evelyne dorst

  De keren dat ik gespijbeld zijn op 1 hand te tellen.

  De keren dat ik gespijbeld zijn op 1 hand te tellen. Kattekwaad bleef beperkt tot het ... um.. meenemen van snoep bij de Esso (al keek ik volgens mij alleen maar toe omdat ik het zelf niet durfde). Vriendinnen van vroeger waren Monica de Borst (nog steeds mijn vriendin), Diana Bonneveld, Marieke Keitz en Stefanie van Leeuwen. 2 jaar geleden hebben we nog een kleine reunie gehad. Was erg leuk om ons 'ploegje' weer te zien na al die jaren.

  2003, evelyne dorst

  Kort maar krachtig.

  Kort maar krachtig. In september naar school en op 13 januari (ik zal het nooit vergeten) plotseling van school, van het platteland naar de grote stad. Tja, als je ouders gaan scheiden moet je mee he. Veel weet ik niet meer van deze tijd. Alleen het iedere dag heen en weer fietsen, samen met Trudie, Wim, Wim en Ad (wie fietsten er ook al weer nog meer mee?).

  2003, evelyne dorst
  ?