Evelyn Lindeman

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Evelyn Lindeman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Evelyn Lindeman heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Herinneringen heb ik niet zoveel meer aan deze tijd.

  Herinneringen heb ik niet zoveel meer aan deze tijd. Ik meen dat ik juffrouw Boon had en de andere klas door Juffrouw Meijer werd geleid.

  Nuts Kleuterschool Westerbro, 1964

  In mijn periode heb ik de overgang van Thorbecke MAVO van het Thorbeckeplein naar het gebouw van het Christelijk lyceum meegemaakt.

  In mijn periode heb ik de overgang van Thorbecke MAVO van het Thorbeckeplein naar het gebouw van het Christelijk lyceum meegemaakt. Daarna de overgang van HAVO-MAVO naar Scholengemeenschap Albanianae. Namen van Docenten; Leo Kooman (Duits) Ate Bergsma (Engels) Alie?? Bergsma Hanvaardigheid Cees van Geen Aardrijkskunde en Geschiedenis, Frenk Girigorie Frans en Nederlands, Horne Biologie Brouwer Biologie, Hut voor Scheikunde en Natuurkunde en onze kabouter Drs.Vaesen de congierge Ferwerda. Marcia Suttorp was een van mijn vriendinnen, evenals Eva Weers, Anneloes Stauffer, Jan Veenstra, Piet Jan van Brummen, en nog veel meer.

  Scala College (voorheen: Al..., 1973

  Ben aan het eind van de 5e klas in 1972 op deze school gekomen.

  Ben aan het eind van de 5e klas in 1972 op deze school gekomen. Els de Lange zat bij mij in de klas. Ook Nicolette Edens is mij nog zeer bekend. Van Gelder was de naam van het hoofd van de school en tevens de docent voor klas 6. Kwam van een zeer gediciplineerde school in een redelijk chaotische structuur terecht. Ik kan mij herinneren dat van Gelder mij niet aankon en ik een groot gedeelte van de tijd met tafel en stoel op de gang heb gebivakkeerd. Pedagogisch gezien zeer onverantwoord. Maar ben goed terecht gekomen.

  Openbare basisschool De Hel..., 1972

  ?