Eveline Werner

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Eveline Werner en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Eveline Werner heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juffrouw Kamerling en juffrouw Gresnigt.

  Juffrouw Kamerling en juffrouw Gresnigt. Een grote zandbak buiten daar konden we altijd heerlijk spelen. De kokosmatten waarop we moesten zitten als er een foto werd gemaakt. Een poppenhoek in de klas waar je samen met 1 ander iemand in mocht spelen.

  Caroline van Schaikschool, 1967

  Twee jaar op deze school gezeten.

  Twee jaar op deze school gezeten. Nauwelijks herinneringen aan. Wel aan de aardrijkskunde les van dhr. Kannoo of zo iets. Veel plezier gehad met Jeannette Tieleman in die jaren. Franse les van mw. Verf vond ik vreselijk! En gym van mw. Brouwer was ook niet favoriet bij mij.

  Rijnlands lyceum, 1978

  Aan deze school weinig herinneringen.

  Aan deze school weinig herinneringen. Ben het eerste jaar in december op de mavo gekomen vanaf het Rijnlands, ik werd teruggezet, vond ik niet leuk. Weet erg weinig van die tijd. Welwat namen: Elseline de Vries, Lenny Kiers, Jeannette Tieleman, Marieke Hofland, dat waren meisjes waar ik mee optrok. Met Elseline en Jeannette heb ik nog steeds goed contact

  Karel Doorman Mavo, 1974

  ?