Evelien Schut

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Evelien Schut en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Evelien Schut heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik herinner me nog heel veel, het overblijven bij meneer bakker en juf femke (volgens mij heette ze zo), en slagbal op het plein.

  Ik herinner me nog heel veel, het overblijven bij meneer bakker en juf femke (volgens mij heette ze zo), en slagbal op het plein... Juf van der made en meester paardekoper, en de stiekeme uittochten van angela oele, suzanne koster, angela stokhof, iris van der meiden en ik, stiekum achter de school... We hadden een 'clubje', haha. En de spelletjes 'Jongens en Meiden' en 'de boom wordt dikker en dikker'.groetjes

  de Warande, 1990

  ik heb hier zelf niet op school gezeten, maar ik ben de dochter van Jan Schut en ik zag z'n naam erbij staan, dus dat vond ik wel komisch.

  ik heb hier zelf niet op school gezeten, maar ik ben de dochter van Jan Schut en ik zag z'n naam erbij staan, dus dat vond ik wel komisch. Hij kent ze ook nog allemaal, en vindt dat ook wel leuk. Op het moment geeft hij wiskunde bij mij op school, op het ZSC in Zeeland. Hij heeft nu 4 kinderen, en een kleinkind alweer!!!Ook zag hij een aantal buurmeisjes enzo erbij staan:) Groeten van Evelien Schut

  met de Bijbel van Damschool, 1958

  ?