Bekijk het volledige profiel van Evelien Koegler en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 8

Evelien Koegler heeft 8 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Zie Juliana College...

Zie Juliana College

2007, Evelien Koegler

We kwamen hier in Badhoevedorp...

We kwamen hier in Badhoevedorp op deze school als tweeling van "dokter Drenth", hij was tandarts. Jaap is helaas in 1995 overleden. Goede herinneringen heb ik en het was een fijne tijd. De trouwerij van juf Else Zoeters, helemaal leuk dat we dat mochten meemaken, maar dat ze weggegaan is, wat minder prettig. Mijn zus Monique en ik werden altijd samen uitgenodigd voor verjaardagspartijtjes...Vreselijk verliefd op Kees (van Dijk)en uiteraard Remco. Geweldig als ik daar nog aan denk ! Stiekem briefjes over en weer en achter het gebouw afspreken en heel onschuldig kletsen. Als ik zo die foto zie, dan herken ik iedereen nog.

2005, Evelien Koegler

Heb in deze periode (heb 2 jaa...

Heb in deze periode (heb 2 jaar de opleiding MBO CCD gevolgt) een geweldige tijd gehad met o.a. Jolanda Teerds, Marcel Baars, Cees, Ellen, Carolien en Hans Jager. Leuke klas en leraren! Fijne herinneringen op Terschelling, ook veel lol met klasseleraar Brakse.

2004, Evelien Koegler
?