Evelien deBruijn

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Evelien deBruijn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Evelien deBruijn heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik herinner me " the Supremes ", beschilderde posters in de lokalen, steno en machineschrijven wat ik verschrikkelijk vond, Berlijn toen oost en west nog bestond, wat me het meest is bijgebleven is dat kamp en de Sauerkraut en in west-berlijn het feest in

  ik herinner me " the Supremes ", beschilderde posters in de lokalen, steno en machineschrijven wat ik verschrikkelijk vond, Berlijn toen oost en west nog bestond, wat me het meest is bijgebleven is dat kamp en de Sauerkraut en in west-berlijn het feest in de discotheek

  Christelijke MEAO, 1986

  eerst op de havo toen naar de mavo, leuke tijd, wat ik me herinner is de zeilweek, skivakantie en heel veel roken!!!! wat een hok was die kantine eigenlijk.

  eerst op de havo toen naar de mavo, leuke tijd, wat ik me herinner is de zeilweek, skivakantie en heel veel roken!!!! wat een hok was die kantine eigenlijk.... talsma met zijn zijn coupe en eigenlijk al die wiskundeleraren waren raar.. in de dependance vlak bij het oude dorp was er een drogisterij, daar hebben we met zijn allen goed " geshopt"

  Hermann Wesselink College, 1982

  Ik herinner me met name meester Kwantus, die lange met dat lange haar.

  Ik herinner me met name meester Kwantus, die lange met dat lange haar. Geweldige tijd gehad. Een hele leuke klas hadden we! Vooral gym herinner ik me (softbal) en de musical aan het einde van de 6e klas! En zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik ben benieuwd hoe het met jullie gaat!!!

  Wilhelminaschool (het Palet), 1976

  ?