Eva Weerkamp

Kent 2 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in Delden

  Bekijk het volledige profiel van Eva Weerkamp en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Eva Weerkamp heeft 3 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Bedrijfswetenschappen.

  Bedrijfswetenschappen

  2003, Eva Weerkamp

  De eerste 3 jaar op de Berkenlaan.

  De eerste 3 jaar op de Berkenlaan. Daarna naar het hoofgebouw! De pauzes doorbrengen bij Pico Pic (poolen) en later bij de Spaan met op vrijdagmiddag happy hour. Losse sigaretten kopen bij het Melkhuisje. Eindfeesten in de Buitensoos. De emotionele Wiskundeleraar (Weenink), de strenge lerares Frans (van Zuiden), de Schotse leraar Engels met zijn wilde kapsel (Mcclean), de 'meidengekke' leraar Gymnastiek (vd Waals). En hoe heet die kleine Scheikundeleraar ook al weer...

  2003, Eva Weerkamp

  De eerste schooljaren in noodlokalen (o.

  De eerste schooljaren in noodlokalen (o.a. op 'De Brink'), de 4e klas wegens ruimtegebrek tijdelijk op de 'Don Boscoschool' doorgebracht en daarna in het nieuwe gebouw met een nieuwe naam 'De Achtsprong'. Herinneringen: schaatsen op het schoolplein (nadat we met zijn allen eerst sneeuw en ijs verwijderd hadden); vaak slagballen; in de 5e mijn pink tussen de deur (2 hechtingen); cabaret in de 6e (rol zonder tekst) en natuurlijk schoolkamp!

  2003, Eva Weerkamp
  ?