Eulogia Grootfaam

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Eulogia Grootfaam en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Eulogia Grootfaam heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Soms kwam je maar dan ging je niet eens naar de les.

  Soms kwam je maar dan ging je niet eens naar de les. De kantine was waar het allemaal gebeurde....dat was dan ook weer te merken aan mijn cijfers tijdens eindexamen HAVO.

  Amsterdamse dag en avondsch..., 1990

  Weet nog dat ik als 1 van de weinige uit Amsterdam Noord kwam (en had daar op school ook een beste vriend Taco, waarmee ik in Noord nog veel ging fietsen).

  Weet nog dat ik als 1 van de weinige uit Amsterdam Noord kwam (en had daar op school ook een beste vriend Taco, waarmee ik in Noord nog veel ging fietsen). In het laatste jaar was mijn leraar Van der Meulen. Dat jaar gingen we op kamp. Dat kan ik me nog heel goed herinneren. Ging oa met Sharissa en Machteld om. Als leraren komen de volgende namen mij ook bekend voor dhr Drijver en Polman (pollepel?) en mevr. Boeijen.

  Instituut Schreuder lager o..., 1979

  Bijvoegen van Mavo Noord bij het Waterlant College.

  Bijvoegen van Mavo Noord bij het Waterlant College....werd gelijk een heel stuk gezelliger bij ons op het W.C. Baalde wel altijd van het 3de en 4de uur..veels te laat man.

  Bernard Nieuwentijt College..., 1985

  ?