Eugène Endenburg

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Eugène Endenburg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 9

  Eugène Endenburg heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Even een weekje op de Van Amerongen school gezeten, maar dat was een beetje te veel van het goede.

  Even een weekje op de Van Amerongen school gezeten, maar dat was een beetje te veel van het goede. Hier mijn laatste basisschooljaar doorgebracht in een noodgebouw aan de dorpstraat.

  2004, Eugène Endenburg

  Hier dan eindelijk mijn Mavo diploma gehaald.

  Hier dan eindelijk mijn Mavo diploma gehaald. Was weer een vreemde eend in de school, maar heb weer een leuke tijd gehad. Parijs was wel het hoogte punt met... ik moet weer even nadenken Annemieke, Michael, ......., wel een klassenfoto gevonden, maar namen schieten mij niet te binnen, wie helpt mij....? Alle namen staan nu bij de foto, bedankt Monique Visser. Zelfs leraren schieten mij niet te binnen komt later wel, hoewel Albert (engels) Hank (gym) Tholen (natuurkunde), Baltus (boekhouden).......

  2004, Eugène Endenburg

  De namen die me te binnen schieten zijn Jan-Hilbert van Diermen, Frans Bartmenloo, Anita Ruizendaal en Elise de Graaf.

  De namen die me te binnen schieten zijn Jan-Hilbert van Diermen, Frans Bartmenloo, Anita Ruizendaal en Elise de Graaf. Maar alle namen wist ik weer toen ik een klassenfoto vond van 1975. Hij staat nu op de site van Schoolbank!!!! Leuke tijd gehad, veel gelachen en veel uitgehaald. Hoe zal het met onze Duitse leraar zijn? Zijn naam ben ik vergeten.... volgens mij is het De Harder? Is Petra van Dreist nog steeds Golden Earring Fan? Door Brongers ben ik gaan basketballen, wie niet en heb dit toch zo''n viertien jaar gedaan.

  2004, Eugène Endenburg
  ?