Esther Vuijk

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Esther Vuijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Esther Vuijk heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  Gezellige zeilschool die na jaren procederen eindelijk definitief op de kralingseplas mag blijven.

  Gezellige zeilschool die na jaren procederen eindelijk definitief op de kralingseplas mag blijven. Zeer goede herinneringen aan de feesten en warme zomers op het terras. Lekker barbequen met zijn allen of proberen de andere kookkunsten van de diverse medewerkers weg te krijgen. Het was wel een beetje verdacht dat de pizzeria erg blij was als we weer eens belden. Aan een van de "beroemde beruchte" feesten heb ik zelf mijn man overgehouden dus voor mij kan de zeilschool nooit meer stuk. Gelukkig heeft Henk de rechtzaken gewonnen en kan hij dit jaar zijn 30 of 35 jarig jubileum vieren.

  2005, Esther Vuijk

  Gezellige school, soms opeens extra tussenuren als we zagen dat de terassen op het vrijthof neergezet waren.

  Gezellige school, soms opeens extra tussenuren als we zagen dat de terassen op het vrijthof neergezet waren. Degene die ik me goed herinner: Liesbeth Schroten, Jaqueline, Diana Lazarus, .... Ik deed de richting toeristisch management en heb na deze opleiding 4 jaar bij een touroperator gewerkt en een jaar of 5 bij een reisburo. Toen was ik de salarissen van de reisbranche zat en ben secretaresse geworden.

  2004, Esther Vuijk

  Ik heb geen fijne herinneringen aan deze opleiding.

  Ik heb geen fijne herinneringen aan deze opleiding. Wat een takke leraressen en directrice. Vooral steno..... Ik heb dat vak nooit begrepen en je hebt het in de praktijk trouwens ook nooit nodig. Dus afschaffen die handel.Ik woonde toen net in Limburg en er was een grote groep meiden uit Kerkrade die expres overgingen op het limburgs als ik aan kwam lopen. Het resultaat was dat ik binnen 3 maanden het limburgs (zelfs kerkraads) bijna vloeiend kon volgen. Vonden ze niet zo leuk.

  2004, Esther Vuijk
  ?