Esther van Krieken

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Esther van Krieken en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Esther van Krieken heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Wat een supertijd heb heb ik g...

  Wat een supertijd heb heb ik gehad deze 4 jaar! Wat is het toch leuk om 18 jaar oud te zijn en te beginnen met studeren... Heel veel geleerd en dan niet alleen daadwerkelijk op school... Maar ik heb het echt gemist toen ik eenmaal begon met werken, wat wilde ik graag dat ik nog niet klaar was met studeren... Maar ja, als je eenmaal zelf je geld verdient is dat ook wel errug lekker...

  2004, Esther van Krieken

  Erg leuke tijd gehad en veel l...

  Erg leuke tijd gehad en veel leuke mensen leren kennen, helaas ben ik erg slecht in het ook daadwerkelijk houden van contact... Maar ik heb wel een leuke vent aan het jaartje VWO overgehouden, dus zeker geen verloren jaar!

  2004, Esther van Krieken

  Ik geloof dat ik altijd erg ve...

  Ik geloof dat ik altijd erg verlegen was (da's gelukkig over gegaan) en dat ik erg graag de slimste was... Maar of dat anderen opgevallen is? (hopelijk niet) Verder natuurlijk meneer Stef die altijd aan me vroeg of ik niet ziek was, omdat ik zo bleek zag... (helaas gaan sommige dingen nooit over...) En misschien herinneren sommigen mijn moeder Ans nog als natuurgids (met rood haar), en ja dat doet ze nu nog steeds!

  2004, Esther van Krieken
  ?