Bekijk het volledige profiel van Esther van Geffen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Esther van Geffen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Zingen met kerst in de aula, d...

Zingen met kerst in de aula, de eerste echte zoen (getver!), vechten voor je plekkie, zwemmen, van het klimrek vallen en je enkel zwaar kneuzen, meneer Iterson, meneer de Jong, de bruiloft van juf Hupkes - wat een feest! - Ouwehands Dierenpark en de Efteling.

2004, Esther van Geffen

De tentoonstelling in het text...

De tentoonstelling in het textielmuseum in Tilburg, de modeshows met vreselijke thema's, Detex in je kop stampen, Parijs, blijven zitten omdat je gedrag niet toelaatbaar is, mouleren met stof, grafische vormgeving met Anneke (de beste lerares van NL!), zelf kleding naaien in het weekend zodat je zaterdagavond altijd origineel tevoorschijn kwam in Baccara, Rumours en Warshawa en heel veel lol met Esther, Angela, Nicole, Esther en nog veel meer meiden!

2004, Esther van Geffen

Samen met twee andere nieuwe m...

Samen met twee andere nieuwe meiden in je examenjaar verhuizen naar Bussum, toch alleen op de fiets naar een schoolfeest willen gaan en dan je fiets vervolgens laten jatten, vele avonden in Nardinc en Baccara en net op het randje je eindexamen duits halen.

2004, Esther van Geffen
?