Esther Smit-Denneboom

Kent 30 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Esther Smit-Denneboom en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Esther Smit-Denneboom heeft 0 klassenfoto's en kent 30 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb veel herinneringen aan deze school.

  Ik heb veel herinneringen aan deze school. De ketting (van paperclips met gekleurde stukjes plakband omwikkeld)waarmee je naar de WC mocht gaan. Was de ketting er niet, dan was de wc bezet. Ook herinner ik me iets met Jantje Beton. Dat zorgde ervoor dat we houten speeltoestellen op het plein kregen. Ik dacht dat Jantje Beton de man was die het kwam maken. Mevrouw Huitema was mijn juf. Met haar maakte ik heel wat 'werkjes' die ik nog steeds in een map op zolder heb. Voorop staat een grote zonnebloem, geverfd in ecoline en waskrijt. Valentijn zat bij op school. Hij was mijn grote vriend uit de kleuterschooltijd. We hadden indertijd ook een kabouterfeest. Ik geloof dat het gevierd werd in een andere school, want daar was een podium. Wie weet daar nog wat van?

  Kleuterschool De Zonnebloem..., 1969

  Strenge school, waar niet veel ruimte voor eigen stijl van leerlingen was.

  Strenge school, waar niet veel ruimte voor eigen stijl van leerlingen was. (er werd eens een jongen naar huis gestuurd omdat hij een gele tuinbroek aan had!) Catrien herinner ik me nog wel. Zij had dacht ik verkering met Erik, die heel goed surfen kon. De school was wel lekker dicht bij huis.

  Titus College, 1977

  Erg leuke sfeer op deze school.

  Erg leuke sfeer op deze school. Heb er goede herinneringen en vrienden aan over gehouden. Verder heeft het ook nog wat opgeleverd: ik kan de Duitste rijtjes nog steeds dromen, en ze inmiddels zelfs toepassen ;-)

  Het Rhedens Lyceum / Region..., 1981

  ?