Esther Rejack

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Esther Rejack en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Esther Rejack heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Slagbal op t veld, altijd leuk, gezellige meiden op school, marjolijn, merel, karin, femke, marlijn, tamara, leuke fuiven en natuurlijk begonnen de jongens in deze tijd ook wel interessant te worden, popi jochem, erik, joep, merijn een aantal van de jonge

  Slagbal op t veld, altijd leuk, gezellige meiden op school, marjolijn, merel, karin, femke, marlijn, tamara, leuke fuiven en natuurlijk begonnen de jongens in deze tijd ook wel interessant te worden, popi jochem, erik, joep, merijn een aantal van de jongens uit mijn klas, en mijn eerste vriendje paul haha! leuke herinneringen!

  2004, Esther Rejack

  Heerlijke broodjes worst en erg gezellig in de klas met bijdehande en gezellige klasgenoten! Londen was tof en op vrijdag naar de sleutel ook gezellig! Leuke tijd gehad.

  Heerlijke broodjes worst en erg gezellig in de klas met bijdehande en gezellige klasgenoten! Londen was tof en op vrijdag naar de sleutel ook gezellig! Leuke tijd gehad.. bekenden... Inge, Farah, marlijn, Janneke, martijn, maxim, Jantje, Nicole, Claire, Miek, Chiel, maikel'tje', Wijnand en nog veel meer!!! meneer kuijpers was tof!

  2004, Esther Rejack
  ?