Esther Primowees

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Esther Primowees en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Esther Primowees heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik deed de laatste lichting van de KVJV-OPM.

  Ik deed de laatste lichting van de KVJV-OPM. Ik herinner me vooral de huishoudlessen van An Visser. Marianne Meijer die zeer betrokken was bij onze groep. Ik zat in de klas mer Annemarie, Saskia , Lucia , Gerrit , Roelie. Met Annemarie heb ik nog contact.

  2004, Esther Primowees

  Nadat de Oosterparkschool sloot kwam ik op de Louise de Colignyschool.

  Nadat de Oosterparkschool sloot kwam ik op de Louise de Colignyschool. Ik herinner me met name het kamp in de 6e klas. Mijn vader bracht altijd de fietsen naar Bakkum. Ook mijn broer Jan van Dam zat hier op school en later mijn broer Barry van Dam. Meester Henk Verbruggen is mij altijd bij gebleven. Hij kon heel boos zijn , maar ook weer heel rustig en geduldig. Arend Klos was zo aanwezig in de school , zo onmisbaar. Ik zat bij de twee maureen's in de Klas, Maureen Walker en Maureen Held.Sheela , Eugene , Corry. Ik moet de foto's weer eens raadplegen om meer namen tegen te komen.

  2004, Esther Primowees

  Natuurlijk herinner ik me Bob Klupper.

  Natuurlijk herinner ik me Bob Klupper. Hij leerde me toch een hoop normen en waarden aan die tijd. Rob Pauel van Gym die zich aan het einde zo heeft ingezet om me te helpen kiezen voor een vervolgopleiding. Een week voor het aflopen van het schooljaar bracht hij me gelukkig op ideeen. En in die richting werk ik nog steeds!! Bedankt Rob. Ook mijn broer Jan zat op school. Nu achteraf gezien heb ik zo genoten van dansexpressie. Dat wist ik toen alleen nog niet. Ik herinner me de zuster van Duits , Dhr Veltman van Nederlands geloof ik. En natuurlijk Monique van Frans. Ik zat in de klas met Alex Bucker ( gevonden op deze site) James Beeckman , en Achilles(?) die zo goed was in wiskunde. Verder volgens mij een saskia , een lieve meid die altijd op de fiets kwam.

  2003, Esther Primowees
  ?