Esther Pickup-Keller

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Esther Pickup-Keller en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Esther Pickup-Keller heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik was 2,5 jaar student aan RUG afdeling semitische talen.

  Ik was 2,5 jaar student aan RUG afdeling semitische talen. Met Mirjam de Jonge ging ik toen voor bijna 3 maanden naar Jeruzalem om modern hebreeuws te leren op een Ulpan aand de hebreeuwse universiteit. Daar heb ik mijn man ontmoet... In maart 1981 ben ik vertrokken naar Bristol, Engeland, waar ik nu dus al weer 28 jaar woon. Ik ben inmiddels ook al oma! De faculteit aan de Oude Boteringestraat was heel gezellig. Ik was slecht in arabisch en Hans Jansen raakte totaal gefrustreert over mijn geringe kennis van het arabisch. Ik kan me nog herinneren dat hij me een kwartier lang heeft gepushed om het jaartal 1951 goed uit te spreken in het arabisch. Niet moeilijk, maar als de schijnwerper op je geplaatst wordt en je ben aarding verlegen dan valt dat niet mee. Hans als je dit ooit leest ik kan het nu nog zeggen: Alf tus 'ummia wahid wa hamsin!

  RUG - TCMO, 1978

  Ik herinner me nog meneer Korff-de Gids die heel goed kon tekenen.

  Ik herinner me nog meneer Korff-de Gids die heel goed kon tekenen. Toen ik op de school zat verhuisden we van de ene plaats naar de andere, totdat we op de Doorwerthlaan terecht kwamen.

  Christelijke basisschool Pr..., 1965

  Mevrouw Kraan, lerares Engles, die nooit onder de indruk was van mijn pogingen in de taal.

  Mevrouw Kraan, lerares Engles, die nooit onder de indruk was van mijn pogingen in de taal. Nu woon ik zelf in Engeland. Hoe erg we meneer Zeinstra soms plaagden en hij bleef altijd geod-gehumeurd. Meneer Wijma, mijn geweldige klasseleraar.

  Stedelijk Gymnasium, 1976

  ?