Esther Mulder

Kent 16 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Esther Mulder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Esther Mulder heeft 4 klassenfoto's en kent 16 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Het eerste wat ik me herinner zijn de skillslabs.

  Het eerste wat ik me herinner zijn de skillslabs... En natuurlijk het "gevecht" om het benodigd aantal studiepunten te krijgen! Heb eerst het orienterend jaar welzijn gevolgd en daarna dus SPH. Werd soms gek van alle muzische en creatieve vakken, maar ze zijn later wel nuttig gebleken.

  2004, Esther Mulder

  Ik was een derde van "Het kippenhok"; iedere les zaten Iris, Swindy en ik te kletsen met elkaar.

  Ik was een derde van "Het kippenhok"; iedere les zaten Iris, Swindy en ik te kletsen met elkaar. Het is een wonder dat we er nooit uitgestuurd zijn. Ook met Laura S en Laura H had ik veel lol (net als op de basisschool) maar die kozen na het brugjaar VWO en ik volgde HAVO. Had meerdere "verliefdheden", zoals een Rogier en Niels. Helaas nooit iets geworden, maar wat hadden we een leuk contact. De reis naar Canterbury was erg gezellig, leuk gastgezin, naar Phantom of the Opera geweest en geshopt in een of ander hippie straatje in Londen (ideetje van Iris). Herinner me verder nog dat ik enkele dagen met een dicht oog op school liep, na meerdere muggenbeten te hebben opgelopen.... Erg genant maargoed. Leraren die ik never zal vergeten zijn De Vries van Maatschappijleer, Broos van Natuurkunde (euhh, euhh) en mevrouw Van Gelder van Nederlands. Ook nog Osseweijer van Frans en natuurlijk Kooman voor Duits. Nooit een boek gelezen, de uittreksels wel en wonder boven wonder kwam ik alle mondelingen door. Moest her-examen doen in Wiskunde B, mijn hemel wat baalde ik. Echt spijt gehad dat meneer Sentjens me ooit had overgehaald dit in mijn pakket te nemen!!

  2004, Esther Mulder

  Juf Arine, Annemiek, Yvette, meester Jim, Paul, meneer Stuurman en natuurlijk juffrouw Saskia.

  Juf Arine, Annemiek, Yvette, meester Jim, Paul, meneer Stuurman en natuurlijk juffrouw Saskia...... Met Saskia heb ik nog geschreven toen ze in India zat. Echt mijn favo-lerares voor twee jaar lang. Wat ik leuk vond was o.a. het voorlezen uit Kruistocht in Spijkerbroek en meedoen aan de kwartaalafsluiting met Angela.... ("Late at night, early in the morning light") Ging verder veel om met Wanda, Nathalie, Laura S en Laura H, Nadine en Martijn. Aan gymles had ik een hekel want ik was echt panisch voor "de bok". Van de afsluitende musical ken ik bijna alle liedjes nog (hoewel ik maar een klein rolletje had) "Antiek heeft de toekomst oude spullen zijn uniek, wat vroeger werd weggegooid staat nu juist chique", en wat te denken van "Okeeee Jackepack!" hahaha!

  2004, Esther Mulder
  ?