Esther Morren

Kent 9 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Esther Morren en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Esther Morren heeft 11 klassenfoto's en kent 9 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wij hadden juffrouw Van Eck.

  Wij hadden juffrouw Van Eck. Als juffrouw Van der Linde met haar lange blonde haren de klas binnenkwam, begon iedereen te zingen: "Juffrouw Van der Linde is een vlinder." Kritisch als ik toen al was dacht ik 'het rijmt niet eens!' Met Sinterklaas maakten we zwarte pietjes van muizentrapjes en wc-rolletjes.

  Dr. Ir. Maanschool, 1972

  Liesbeth, je naam komt me bekend voor.

  Liesbeth, je naam komt me bekend voor. Woonde je niet in een flat in de vogelbuurt? En heb je twee 'grote broers'? Ik heb maar heel kort op deze school gezeten, in de eerste klas, een gedeelte van de tweede klas en een deel van de derde klas. In het tweede jaar zijn we een half jaar naar het buitenland geweest; in het derde vertrokken we naar Brabant. Als ik deze school had afgemaakt was ik er in 1980 afgekomen.

  Prins Bernardschool, 1974

  Ik vond het niet geweldig leuk op Selsterhorst.

  Ik vond het niet geweldig leuk op Selsterhorst. Beste vriend: Vincent Flos Goede herinnering: 100 piek gewonnen met beschuit eten. Leraren? Zegelaar, die zo 'nat' praatte, Puckie natuurlijk en mw. Vos ("Ja, JIJ bent geen maatstaf!")

  Selsterhorst, 1982

  ?