Esther leCointre

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Esther leCointre en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Esther leCointre heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb hier 2 keer de eerste klas mogen doen en na een half jaartje tweede klas heb ik het voor gezien gehouden en ben naar de RK MAVO gegaan.

  Ik heb hier 2 keer de eerste klas mogen doen en na een half jaartje tweede klas heb ik het voor gezien gehouden en ben naar de RK MAVO gegaan. Ik ging veel om met Bernadette en Patricia. Minst leuke herinnering was een woordenwisseling met Jeroen Veerman wat me een week ziekenhuis opleverde. Achteraf er op terugkijkend was het toch wel een hele bijzondere school.

  JOCO (Johannes College), 1983

  tja, wat kan ik me nog herinneren.

  tja, wat kan ik me nog herinneren. Handwerk les van zuster Maria. Meester de Wit met als invalster juf Spetter. Meester Huitema in de derde klas. In de vierde klas zou ik eindelijk meester Hent krijgen maar die overleed jammer genoeg vlak voor dat ik naar de vierde ging en toen kregen we juf Neut. Zij was overigens niet bepaald mijn favoriet. En natuurlijk juf Handgraaf in de tweede klas. Ik denk achteraf dat dat toch wel het leukste jaar was. In de eerste klas ben ik trouwens begonnen met juf Rijpstra en geeindigd in de zesde klas met meester Rijpstra.

  de ark, 1977

  ?