Esther Huijser

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Esther Huijser en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Esther Huijser heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  hele leuke school en tijd gehad.

  hele leuke school en tijd gehad. de excursie naar Barcalona, dat was echt heel erg leuk en gezellig en natuurlijk het H5/V6-project. het was altijd lachen met Patricia. het examenjaar was ook zo voorbij.

  Comenius Coll, 1997

  ik vond het een gezellig, klein schooltje, met een hele leuke en gezellige klas.

  ik vond het een gezellig, klein schooltje, met een hele leuke en gezellige klas. marlous en marjolein waren mijn beste vriendinnen, we spraken heel vaak af en het was altijd erg gezellg. en later ook lucienne, was altijd erg lachen. vooral om mr bruin. het is jammer dat je elkaar nu niet meer ziet of spreekt. mr. bouma was echt mijn favoriete leraar, hij had altijd zulke geweldige verhalen, je leerde dan wel bijna niks, maar hij wist hoe je het gezellig en leuk kon maken in een les.

  comeniuscollege, 1995

  de werkweek in groep 7 vond ik heel erg gezellig, en meester de wolf.

  de werkweek in groep 7 vond ik heel erg gezellig, en meester de wolf. we hadden ook een hele hechte, gezellige klas vond ik. en de musical in groep 8, dat was heel erg leuk om te doen. mijn ergste herinnering is dat ik bij meester boekhout in groep 8, een melkpakje kapot heb gesmeten op davids tafel, omdat hij weer eens zo ongelofelijk vervelend deed. maar niemand was kwaad om me, zelfs leraren mochten david niet. ik weet nog dat meester de wolf hem altijd davidtamon totaal noemde. ik heb het erg naar mn zin gehad op school.

  Dominee J J Buskesschool, 1986

  ?